Ons team

DE PARTNERS

Mr Frans-Willem van der Ven

Frans-Willem was 13 jaar werkzaam in de bankwereld. Daarbij was hij jaren verantwoordelijk voor een door hem in 2004 opgezet trustkantoor. Sinds 2011 verricht Frans-Willem audits bij trustkantoren. Daarnaast is hij al sinds lang actief in de filantropie sector. Deze diversiteit aan functies gebruikt hij bij de uitvoering van de audits. Bovendien is Frans-Willem een goede luisteraar en observeerder.

Mr Robert-Jan van Aken

Robert-Jan heeft ruim 17 jaar ervaring als bedrijfsjurist en ondernemer. Vanaf 2011 werkte hij in de trustsector als externe compliance officer, adviseur en auditor. Robert-Jan is gespecialiseerd in “the proof of the pudding”: dossiers en rapportages. Met zijn praktische benadering en gedegen kennis van de wet- en regelgeving draagt hij bij aan kwaliteitsverbetering en risicoverlaging van dossiers bij cliënten.

Mr. Raymond van Wegberg

Raymond is sinds 21 jaar werkzaam als jurist, waarvan de laatste 14 jaar in de financiële sector. Vanaf 2009 werkte hij als compliance officer voor kleine tot grote trustkantoren. Raymond focust op de doelstellingen van wet- en regelgeving en het praktisch toepassen daarvan in organisaties. Gebruikmakend van zijn analytische en communicatieve vaardigheden streeft Raymond bij al zijn activiteiten meerwaarde na.